Met liefde gemaakt
Met liefde gemaakt
Snel verzonden
Snel verzonden
Altijd vers
Altijd vers
Fysieke winkel
Fysieke winkel

Over onze koffie & thee

Lekker bakkie

Houdt u van een lekker bakkie koffie of thee? Wij gaan voor kwaliteit, smaak en versheid. Quaffee heeft zich gespecialiseerd in luxe espresso bonen melanges. Quaffee is het nieuwe luxe merk in het wereld van koffie.

Wij verkopen een rijkelijk assortiment aan de smaakvolste koffie en thee in onze winkel. Bekijk hieronder alvast ons assortiment en kom gerust eens langs!

Thee portret2
divider

Proef onze koffie

Quaffee koffie

Thuis genieten van een heerlijk kopje koffie van ons huismerk Quaffee? Wij hebben voor dit merk gekozen, omdat dit een echte Italiaanse espresso is die goed in de smaak valt. Quaffee gebruikt de allerbeste Arabica koffiebonen waardoor er een goed uitgebalanceerde Italiaanse espresso melange ontstaat. De koffie is compleet en rijkelijk van smaak. Het aroma van de koffie voelt tegelijkertijd hartig en fluweel aan en geeft de koffie een fantastische nasmaak.

Whats App Image 2019 04 07 at 17 09 48

50 soorten thee!

Gevarieerd assortiment

Thee is een populaire drank, zelfs de meest populaire drank van de wereld! Wij verkopen ongeveer vijftig soorten thee in onze winkel. De smaken variëren van diverse soorten vruchten tot kruiden, rooibos en zwarte thee. Wij verkopen thee uit China en Japan. Ondanks het feit dat iedere theesoort anders is, is het serveren van de thee hetzelfde proces. Twee gram losse thee komt smaakvol tot zijn recht in 170 tot 200 milliliter water.

Thee boven