Met liefde gemaakt
Met liefde gemaakt
Snel verzonden
Snel verzonden
Altijd vers
Altijd vers
Fysieke winkel
Fysieke winkel

Ambachtelijke chocolaterie

Onze passie

Chocolaterie Zoete Lekkernij is ontstaan uit liefde voor chocolade. We schrijven 2007, Arno en Odilia droomden ervan om zich, naast inkoop, te richten op eigen fabrikaat chocolade. Dat bleek een schot in de roos. Bij een chocolaterie op Texel leerde Arno met geduld en toewijding alles wat je van het chocoladevak moet weten. Hij experimenteerde met verschillende soorten ingrediënten en perfectioneerde zo zijn creaties. Dit doet hij tot op de dag van vandaag in ons eigen atelier.

Wij bieden u met trots een ruime keuze uit seizoensgebonden échte, eigen fabrikaat bonbons en andere (chocolade)specialiteiten. Bent u op zoek naar een relatiegeschenk? Wij denken graag creatief met u mee!

IMG 4296
divider
Onze winkel is ingericht in Oud-Hollandse, nostalgische sfeer. Je komt ogen tekort als je de winkel binnenstapt.
/

Onze winkel

Is een belevenis

Persoonlijke service en gezelligheid staan bij ons centraal. Onze winkel is ingericht in nostalgische sfeer en elk seizoen weer anders. We dompelen u graag onder in een overheerlijke chocoladebeleving, zodat ieder bezoek aan Zoete Lekkernij een feestje is én blijft!

Ons atelier

Ambachtelijke wijze

Arno, onze chocolatier en mede-eigenaar, werkt voornamelijk in zijn atelier waar hij onze chocolade op ambachtelijke wijze maakt. Bonbons maken is zijn passie en hij is een kunstenaar in zijn vak. Hij is steeds op zoek naar pure, bijzondere smaken, stelt de bonbons zelf samen en gebruikt hiervoor altijd verse ingrediënten. U proeft de passie voor chocolade terug in elke bonbon!

HL 26juli11 232

Onze chocolade steunt cacaoboeren

Bewuste keuze

Wij hebben een bewuste keuze gemaakt om Callebaut chocolade te gebruiken. Deze chocolade bestaat uit 100% duurzame cacao. Naast het feit dat dit heerlijke Belgische chocolade is, steunt Callebaut ook het welzijn van de cacaoboeren. Een ‘win-win situatie’ voor iedereen, van producent tot consument. Meer informatie

About us content 0