Ambachtelijke chocolaterie

Onze passie

Chocolaterie Zoete Lekkernij opende haar deuren op 28 juli 2007, de winkel in ingericht in Nostalgische sfeer en is seizoensverbonden. Het grootstedeel van de chocolade word zelf gemaakt in ons eigen atelier vlak bij de winkel.

De chocolaterie heeft daarnaast ook een gezellige koffiehoek en buitenterras. Waar je kan genieten van koffie/thee met een gebakje of bonbons. En niet vergeten de heerlijke truffels. Je kunt ook aanschuiven voor een kleine lunch.

IMG 4296
divider
Onze winkel is ingericht in een nostalgische sfeer. Volgens de klanten kom je ogen tekort als je de winkel binnenstapt.
/

Onze winkel

Is een belevenis

Onze winkel staat garant voor een persoonlijke service en gezelligheid en is ingericht in een nostalgische sfeer. Ieder seizoen dompelen wij onze winkel en koffiehoek sfeervol onder zodat ieder bezoek aan Zoete Lekkernij een feestje is én blijft. Wat ons verder uniek maakt is dat wij ons assortiment ook aanpassen aan ieder seizoen. Wij bieden een grote variëteit aan producten aan, waardoor wij regelmatig nieuwe producten aanbieden.

Ons atelier

Ambachtelijke wijze

Arno, onze chocolatier, mede eigenaar werkt voornamelijk in zijn atelier, waar hij onze chocolade op ambachtelijke wijze maakt. Bonbons maken is zijn passie en hij is een kunstenaar in zijn vak. Hij stelt de smaken van de bonbons zelf samen en gebruikt altijd verse ingrediënten hiervoor. Zijn nieuwste smaak is de walnoot, appelkaneel bonbon. Deze bonbon heeft een heerlijke structuur en is uiteraard verkrijgbaar in onze winkel. U proeft de liefde voor chocolade ook weer terug in deze bonbon!

HL 26juli11 232

Onze chocolade steunt cacaoboeren

Bewuste keuze

Wij hebben een bewuste keuze gemaakt om Callebaut chocolade te gebruiken. Deze chocolade bestaat uit 100% duurzame cacao. Naast het feit dat dit heerlijke Belgische chocolade is, steunt Callebaut ook het welzijn van de cacaoboeren. Een ‘win-win situatie’ voor iedereen, van producent tot consument. Meer informatie

About us content 0